Terbongkar Opai Bukan Pemilik Nombor Plat McLaren?

Kecoh apabila sebuah akaun di Facebook bernama SCRUT mendakwa suami pelakon Fatin Afeefa yang dikenali sebagai Opai bukan pemilik berdaftar yang sebenar nombor plat ‘QPA1’ yang digunakan di kereta McLaren miliknya sebelum ini.

[Repost] SCRUT OPAI (ALIFF AWANG) – SUAMI ARTIS, FATIN AFEEFA!
Semalam ada orang minta Uncle SCRUT si budak forex, Opai.
Dia kasitau,
“Uncle, tolong SCRUT mamat forex ni. Dia hina gang H, Uncle. Dia kata H najis. So, kalau kereta McLaren tu atau plate no QPA1 bukan atas nama dia. Dia memang super najis!”
Demi kawan-kawan H, Uncle turn on SCRUT ANALytica untuk trace owner QPA1. Dapatan daripada sistem SCRUT, ianya bukan milik Opai, tetapi milik Revenue Scope Sdn. Bhd. yang tidak dimiliki pun oleh individu bernama Aliff Awang.
Maka sahlah si Opai tu hanya pinjam nombor plate orang atau drama saja untuk tunjuk kaya. Cuba kalian tanya dia. QPA1 tu memang nombor dia ke? Kalau bukan, memang najislah! Kan?
Uncle cuba trace kereta McLaren tersebut menggunakan SCRUT ANALytica sekali lagi. Uncle menemui yang kereta McLaren itu dimiliki oleh individu bernama Abd Hafiz bin Ab Wasa.
Aik?
Dia ni berniaga apa ya? Ke ada kena mengena dengan forex? Jadi IB forex? Jadi LP?
Sambung bayar ke? Ke nak lari cukai? Pakai lembu?
Tak steady-lah Opai kalau kereta bukan nama sendiri. Kalau zaman Uncle ni, kami panggil gang camni sebagai mughallazoh!
So, adakah Opai juga mughallazoh?
Macam tak mungkin, dia kan kahwin dengan artis. Takkanlah artis nak kahwin dengan mughallazoh.
Kan?

Terbaru menerusi akaun InstaStory Fatin telah menunjukkan suaminya seperti terlantar sakit di sebuah hospital swasta.

“Kena pukul dengan geng Honda,” tulisnya

KOMEN NETIZEN :

Owner kelisa geran ditangan kaler blue buat racing hantar amek anak sekolah hadheeeeerrrrrrrr

Nasib org lain lain

Sumber : AStro Gempak / IG

  • Related Posts

    Tiada Rumah, Kereta Jadi Tempat Tinggal..Anggap Proses Belajar Selepas Cerai Dua Isteri

    USAHAWAN Datuk Seri Adnan Abu terpaksa menolak secara baik tawaran banyak pihak yang mahu memberikan dia tempat tinggal susulan dilihat kini hanya tidur di dalam kereta. Kata Adnan atau mesra disapa…

    Uyaina Arshad selamat timang anak kedua, ikut nasihat doktor bersalin secara pembed4han

    PENGACARA dan pelakon Uyaina Arshad selamat melahirkan cahaya mata kedua di Hospital Angkatan Tentera Tuanku Mizan, Kuala Lumpur pada Jumaat lalu. Bayi lelaki seberat 2.9 kilogram itu dilahirkan secara pembedahan pada…

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    You Missed

    Tiada Rumah, Kereta Jadi Tempat Tinggal..Anggap Proses Belajar Selepas Cerai Dua Isteri

    Tiada Rumah, Kereta Jadi Tempat Tinggal..Anggap Proses Belajar Selepas Cerai Dua Isteri

    Uyaina Arshad selamat timang anak kedua, ikut nasihat doktor bersalin secara pembed4han

    Uyaina Arshad selamat timang anak kedua, ikut nasihat doktor bersalin secara pembed4han

    Suami tak geli cuci ‘perut’, siap pembedahan, Ieda Moin buat pendedahan mengejut

    Suami tak geli cuci ‘perut’, siap pembedahan, Ieda Moin buat pendedahan mengejut

    Bukan Raja Azura yang nikah, sekali kerabat raja bongkar hal sebenar

    Bukan Raja Azura yang nikah, sekali kerabat raja bongkar hal sebenar

    Ramai kena ‘prank’..rupanya bukan Raja Azura yang nikah

    Ramai kena ‘prank’..rupanya bukan Raja Azura yang nikah

    [VIDEO] Selepas 14 Tahun, Raja Azura Kembali Bergelar Isteri? – ‘Daripada Sendirian, Kini Telah Berdua’

    [VIDEO] Selepas 14 Tahun, Raja Azura Kembali Bergelar Isteri? – ‘Daripada Sendirian, Kini Telah Berdua’