Suami Miera Liyana ceraikan isteri pertama selepas 28 tahun bersama

Isu rumah tangga antara suami pelakon Miera Liyana iaitu Rosland Othman dengan isteri pertama, Adibah Abd Mutalib berakhir apabila mereka sah bercerai talak satu.

Puncanya :

Rosland dikatakan memilih untuk bercerai atas alasan tiada persefahaman dan tawar hati dengan tindakan Adibah kerana membuat kenyataan berhubung perkahwinan mereka sebelum ini.

Untuk rekod, Adibah, 50, dan Rosland mendirikan rumah tangga pada 3 Jun 1995 dan hasil perkahwinan tersebut mereka dikurniakan lima orang cahaya mata.

Rosland kemudiannya bernikah dengan Miera pada 25 Julai 2020 dan mereka memiliki seorang cahaya mata perempuan yang lahir pada Mei 2021.

KOMEN NETIZEN :

It’s ok. Bila Allah tarik sesuatu dari kita, Percayalah Dia nak bagi sesuatu yang lebih baik. Jangan sedih sedih kak. Be strong. Move on. Jangan pandang belakang lagi. Akak juga ada hak untuk bahagia

Ye lah…dah jodoh sampai situ kan. Jangan lupa ajal pun boleh sampai bila2. Good luck lah dengan bini muda tu. Semoga boleh setia jaga bila suami makin tua makin banyak penyakit…

Semoga Miera dah bersedia nak jaga suami jika sakit kerana usia semakin tua. 10 tahun lagi suami 60 tahun, anak sedang duduk UPSR. Untuk isteri pertama, bersyukur boleh fokus lebih pada Allah yang merancang dan susun yang terbaik.

Sumber : mStar

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*