[VIDEO] “Staff i kiss bos dia ini kira marketing ke?” – Shermine Hau-Ah Moi

Perkongsian Ah Moi di FB pagenya raih perhatian netizen :

Netizen tanya saya dah takde bukti nak dedah ke? Yes, semua bukti tu akan tunjuk kat court nanti, so lawyer cakap jangan post lagi di social media.
Yang netizen side VC tu yang cakap kita dah cerai suruh saya move on jangan kacau dia dua orang lagi.
Korang better jelas something, siapa yang kacau i dan anak2 dulu?! Biadap betul.
cerai ni tidak sah, I akan take legal action kepada dia dua orang, so cerai punya pasal korang better ambil perhatian dengan ayat korang! Sekarang i take legal way to settle, i diam bukan maksud i lemah tau!
Kepada netizen yang cakap ni marketing, staff i kiss bos dia ini kira marketing ke? I tak akan buat marketing dengan cara ni ok!
Saya dengan pihak VC tu tengah asingkan company kita, dan staff2 kita pun tengah bincang lagi macam mana asingkan. Syarat2 tengah bincang lagi.
So NETIZEN tak yah fikir bukan2, bagi saya settle benda ni dulu akan buat announcement nanti ok.
Lagi satu, walaupun saya dengan VC dah macam ni, dia tetap ayah anak2 i, disebabkan anak2 i rindu ayah dia, so saya pun Sudah bagi anak2 i jumpa dia.
Apa masalah dewasa bagi kita sendiri settle, tapi anak2 i dia orang tak tau pun apa yang tengah berlaku.
So, bagi ruang kat anak2 i, jangan susahkan dia orang. Sebab dia orang akan masuk sekolah dah.jangan ambik gambar kita without inform.
I dah bangkit sebab i kena hidup seterusnya untuk anak2 i. Hati yang tersakiti, i tak boleh buat apa. Move on bukan begitu senang, tapi i kena focus kerja sibuk untuk lupa masalah semua ni kan?
Everything sudah pass kepada lawyer i settle. Sekarang bagi saya settle hidup i dulu.
Sabar Eh

VIDEO :


KOMEN NETIZEN :

Suka dengan cara you. Hal org dewasa biar dewasa yg uruskan.. hal anak² jangan dibahagi² kan walaupun status cerai. Ketika ini anak² belajar cara kehidupan melalui kita (ibu bapa). Semoga isteri² atau ibu² yang masih tak kuat buat keputusan, boleh jadikan hal ini sebagai kekuatan. Utamakan sayang diri sendiri.

Good luck moi. Biar yang lain tak nak join you yang penting anak dato bawa bersama. Chemistry dia ada kat sana. Virtual hugs to you

Terbaik ahmoi… Abaikan je netizen yg sokong penyondol dan vc tu.. terus melangkah maju.. never give up

Ingore je yg ckp2 x serupa tak bikin tu moi…. kalau kita di pihak yg betul buat apa nak takut…. berani kerana benar… takut kerana salah… no need sembunyi2… play victim like tangga…. yg penting ank dato u bring togader2 with u…

Xpa.. apa2 tohmahan dri netizen.. dgr aje.. mana yg buruk buang mana yg baik ambik.. dorang pun x tahu cerita sbnr mlainkan diri kta sndiri yg hadap apa yg trjadi.. hal rmh tgga bkn hal kecil.. kalau kena kat btg hdung sndiri pun bkn senang nak sttle mcm mana.. seumpama karam di darat dah khidupan kita.. tapi x bermakna hbis kat situ saja.. hdup kena diteruskan juga.. harap ada hikmah disebalik tg terjadi.. Kuatkan semangat Shermine Hau-Ah Moi

Sumber : Shermine Hau-Ah Moi

  • Related Posts

    Usahawan Yaana Lee Dakwa Suami Suka Follow IG Wanita Seksi – ‘G4duh Fasal Ini Masa Pergi Umrah, Tapi Tiada Effort Berubah’

    Pempengaruh dan usahawan, Yaana Lee mendakwa suaminya iaitu Muhammad Hafiz menggunakan platform Instagram (IG) untuk mengikuti akaun dan melihat foto serta video wanita seksi. Suka tengok perempuan seksi? Menerusi hantaran…

    Ruhainies Syukur Banyak Terima Tawaran Dari Negara Seberang

    Meskipun terpalit dengan kontroversi panas, Ruhainies berkata tawaran  tiada mana-mana tawaran kerja dibatalkan sebaliknya hanya ditangguhkan sementara waktu. Memetik Kosmo, Ruhainies berkata drama lakonannya bersama aktor sensasi, Aliff Aziz juga tidak terjejas dan telah pun…

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    You Missed

    Tiada Rumah, Kereta Jadi Tempat Tinggal..Anggap Proses Belajar Selepas Cerai Dua Isteri

    Tiada Rumah, Kereta Jadi Tempat Tinggal..Anggap Proses Belajar Selepas Cerai Dua Isteri

    Uyaina Arshad selamat timang anak kedua, ikut nasihat doktor bersalin secara pembed4han

    Uyaina Arshad selamat timang anak kedua, ikut nasihat doktor bersalin secara pembed4han

    Suami tak geli cuci ‘perut’, siap pembedahan, Ieda Moin buat pendedahan mengejut

    Suami tak geli cuci ‘perut’, siap pembedahan, Ieda Moin buat pendedahan mengejut

    Bukan Raja Azura yang nikah, sekali kerabat raja bongkar hal sebenar

    Bukan Raja Azura yang nikah, sekali kerabat raja bongkar hal sebenar

    Ramai kena ‘prank’..rupanya bukan Raja Azura yang nikah

    Ramai kena ‘prank’..rupanya bukan Raja Azura yang nikah

    [VIDEO] Selepas 14 Tahun, Raja Azura Kembali Bergelar Isteri? – ‘Daripada Sendirian, Kini Telah Berdua’

    [VIDEO] Selepas 14 Tahun, Raja Azura Kembali Bergelar Isteri? – ‘Daripada Sendirian, Kini Telah Berdua’