[VIDEO] “Selekeh, Rambut Tak Siap” Penampilan Isteri Haqiem Rusli Dikritik Netizen

Isteri Haqiem Rusli iaitu Anis Sofea menjadi bualan apabila membuat keputusan tidak lagi berhijab.

Terbaru Anis dilihat hadir ke sebuah majlis dan dilantik sebagai duta sebuah produk kecantikan.

VIDEO :

@wannurhaiza

Replying to @Mawar Nazlin💐🌹 the face of mixberry terbaru !!! Bukan sekadar ambassador tapi dy mmg dh consume since tahun lepas lagi uola

♬ original sound – Haiza – Haiza

@wannurhaiza

Replying to @Nad

♬ original sound – Haiza – Haiza

Bagaimanapun, di ruangan komen video di TikTok, rata-rata netizen mengkritik fesyen rambut Anis

KOMEN NETIZEN :

mgkin itu gaya rambut terkini yg trending kot bg dia…dia kan is3 retis tersohor..netizen apa tahu (dia ckp dlm hati)

dia bru igt nak ikat biasa2 cmtu supya dpt pujian “wah natural beauty.. ikat cmtu pn cantik nye…” sekali kene kecam…!

Ala biasa lah orang b.z kat rumah..tak sempat nak siap betul2 nak pergi majlis

Yg kecam mesti sejenis xtengok karjenners attend majlis2 or event besar..camtuh je ah dieorg serabaikan rambut

Sumber : ROTIKAYA

  • Related Posts

    Tiada Rumah, Kereta Jadi Tempat Tinggal..Anggap Proses Belajar Selepas Cerai Dua Isteri

    USAHAWAN Datuk Seri Adnan Abu terpaksa menolak secara baik tawaran banyak pihak yang mahu memberikan dia tempat tinggal susulan dilihat kini hanya tidur di dalam kereta. Kata Adnan atau mesra disapa…

    Uyaina Arshad selamat timang anak kedua, ikut nasihat doktor bersalin secara pembed4han

    PENGACARA dan pelakon Uyaina Arshad selamat melahirkan cahaya mata kedua di Hospital Angkatan Tentera Tuanku Mizan, Kuala Lumpur pada Jumaat lalu. Bayi lelaki seberat 2.9 kilogram itu dilahirkan secara pembedahan pada…

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    You Missed

    Tiada Rumah, Kereta Jadi Tempat Tinggal..Anggap Proses Belajar Selepas Cerai Dua Isteri

    Tiada Rumah, Kereta Jadi Tempat Tinggal..Anggap Proses Belajar Selepas Cerai Dua Isteri

    Uyaina Arshad selamat timang anak kedua, ikut nasihat doktor bersalin secara pembed4han

    Uyaina Arshad selamat timang anak kedua, ikut nasihat doktor bersalin secara pembed4han

    Suami tak geli cuci ‘perut’, siap pembedahan, Ieda Moin buat pendedahan mengejut

    Suami tak geli cuci ‘perut’, siap pembedahan, Ieda Moin buat pendedahan mengejut

    Bukan Raja Azura yang nikah, sekali kerabat raja bongkar hal sebenar

    Bukan Raja Azura yang nikah, sekali kerabat raja bongkar hal sebenar

    Ramai kena ‘prank’..rupanya bukan Raja Azura yang nikah

    Ramai kena ‘prank’..rupanya bukan Raja Azura yang nikah

    [VIDEO] Selepas 14 Tahun, Raja Azura Kembali Bergelar Isteri? – ‘Daripada Sendirian, Kini Telah Berdua’

    [VIDEO] Selepas 14 Tahun, Raja Azura Kembali Bergelar Isteri? – ‘Daripada Sendirian, Kini Telah Berdua’