[VIDEO] “Saya Anggap Itu Karma, Kerana Dulu Dia…” Ifa Raziah Bidas Datuk Hattan

Penyanyi Ifa Raziah turut mengulas mengenai isu yang membabitkan Datuk Hattan.

“Tidak boleh nak salahkan pembaca berita kerana soalan-soalan yang disediakan datangnya daripada produser. Semuanya akan dimaklumkan menerusi ear piece yang pembaca itu pakai di telinga mereka.

Dalam pada itu, Ifa turut menegur sikap Hattan yang menjawab dengan cara begitu.

“Walaupun berpangkat Datuk dan orang hebat dalam industri tidak boleh lah macam itu kan, sebab mesti dah dimaklumkan akan disiarkan secara live di tv, kalau rekod boleh edit.  Saya sebagai orang yang melihat insiden itu, ada salah pada kedua-dua pihak,” katanya.

Selain itu, Ifa sempat mengatakan apa yang berlaku ke atas Hattan adalah karma buatnya.

“Saya sebenarnya tak mahu ulas sangat isu pasal orang lain. Tapi saya anggap itu karma, dulu dia mengata saya macam-macam kan,” katanya.

VIDEO :

@ohbulanofficial Datuk Ifa Raziah mengulas mengenai isu yang membabitkan Datuk Hattan 👀 #ohbulan #sembangentertainment #ifaraziah #ulas #isu #hattan #datukhattan #dulu #mengata #saya ♬ original sound – OHBULAN!

@ohbulanofficial

Datuk Ifa Raziah mengulas mengenai isu yang membabitkan Datuk Hattan 👀 #ohbulan #sembangentertainment #ifaraziah #ulas #isu #hattan #datukhattan #dulu #mengata #saya

♬ original sound – OHBULAN! – OHBULAN!

KOMEN NETIZEN :

Hattan tgh tunggu pihak stesen tv mohon maaf dgn dia kalau tidak dia akan gam stesen tv.

Tapi masalahnya apa yg Hattan cakap masa tu dekat minah nie betul la plak..

Dah tugas dia..Kau buat keje kau je Pah..gelek sikit2 dah .

dia dpt dato sultan mana bg.. ke dato beli atau dato ad cucu punya.. kalo dato ad cucu npe x panggil nenek je

Dalam islam mana ada sebut karma, kita sebut kifarah. Lain kali belajar dulu sebelum nk sekolahkan orang…

Sumber : ROTIKAYA

  • Related Posts

    Tiada Rumah, Kereta Jadi Tempat Tinggal..Anggap Proses Belajar Selepas Cerai Dua Isteri

    USAHAWAN Datuk Seri Adnan Abu terpaksa menolak secara baik tawaran banyak pihak yang mahu memberikan dia tempat tinggal susulan dilihat kini hanya tidur di dalam kereta. Kata Adnan atau mesra disapa…

    Uyaina Arshad selamat timang anak kedua, ikut nasihat doktor bersalin secara pembed4han

    PENGACARA dan pelakon Uyaina Arshad selamat melahirkan cahaya mata kedua di Hospital Angkatan Tentera Tuanku Mizan, Kuala Lumpur pada Jumaat lalu. Bayi lelaki seberat 2.9 kilogram itu dilahirkan secara pembedahan pada…

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    You Missed

    Tiada Rumah, Kereta Jadi Tempat Tinggal..Anggap Proses Belajar Selepas Cerai Dua Isteri

    Tiada Rumah, Kereta Jadi Tempat Tinggal..Anggap Proses Belajar Selepas Cerai Dua Isteri

    Uyaina Arshad selamat timang anak kedua, ikut nasihat doktor bersalin secara pembed4han

    Uyaina Arshad selamat timang anak kedua, ikut nasihat doktor bersalin secara pembed4han

    Suami tak geli cuci ‘perut’, siap pembedahan, Ieda Moin buat pendedahan mengejut

    Suami tak geli cuci ‘perut’, siap pembedahan, Ieda Moin buat pendedahan mengejut

    Bukan Raja Azura yang nikah, sekali kerabat raja bongkar hal sebenar

    Bukan Raja Azura yang nikah, sekali kerabat raja bongkar hal sebenar

    Ramai kena ‘prank’..rupanya bukan Raja Azura yang nikah

    Ramai kena ‘prank’..rupanya bukan Raja Azura yang nikah

    [VIDEO] Selepas 14 Tahun, Raja Azura Kembali Bergelar Isteri? – ‘Daripada Sendirian, Kini Telah Berdua’

    [VIDEO] Selepas 14 Tahun, Raja Azura Kembali Bergelar Isteri? – ‘Daripada Sendirian, Kini Telah Berdua’