Ini Punca Rohana Jalil Masih Kritikal

Anak penyanyi popular era 1980-an, Rohana Jalil iaitu Kilafairy memaklumkan ibunya terpaksa menjalani pembedahan untuk merawat kebocoran pada usus perut.

“Semalam Mama sudah buat pembedahan untuk tutup lubang bocor pada usus perut. Ada kebocoran disebabkan asid gastrik.

“Jadi, sekarang Mama tengah buat prosedur kedua masuk ‘stand’ untuk tutup lubang bocor pada usus yang bocor.

“Tolong doakan prosedur ini berjaya supaya tidak perlu membuat pembedahan lebih besar.

“Keadaan Mama stabil, tetapi masih kritikal di bawah pemantauan hospital,” katanya kepada BH Online.

KOMEN NETIZEN :

Leaky Gut Syndrome
Gastrik tahap tinggi – Chronic Gastritis
Sebab tu ada sebab kenapa orang yang memang gastrik ni tak boleh puasa tapi ramai je anggap benda ni mainan

Syafakillah… Semoga diberi kesembuhan dan dipermudah segala urusan. Insha-Allah

SR GWS Sis
Sakit dlm perut — masalah usus memang so problem. Myself 3x endoscopy intestine with 3 difference resulit !!! Walaupun kawal makan minum sakit tetap dirasai

Gastrik tahap kritikal. So org2 mcm ni tak blh puasa. Yg paham mmg akan paham tapi yg bebal akan anggap bnde ni saja jadikan alasan tak nak puasa.

Sumber : BH Online

  • Related Posts

    Tiada Rumah, Kereta Jadi Tempat Tinggal..Anggap Proses Belajar Selepas Cerai Dua Isteri

    USAHAWAN Datuk Seri Adnan Abu terpaksa menolak secara baik tawaran banyak pihak yang mahu memberikan dia tempat tinggal susulan dilihat kini hanya tidur di dalam kereta. Kata Adnan atau mesra disapa…

    Uyaina Arshad selamat timang anak kedua, ikut nasihat doktor bersalin secara pembed4han

    PENGACARA dan pelakon Uyaina Arshad selamat melahirkan cahaya mata kedua di Hospital Angkatan Tentera Tuanku Mizan, Kuala Lumpur pada Jumaat lalu. Bayi lelaki seberat 2.9 kilogram itu dilahirkan secara pembedahan pada…

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    You Missed

    Tiada Rumah, Kereta Jadi Tempat Tinggal..Anggap Proses Belajar Selepas Cerai Dua Isteri

    Tiada Rumah, Kereta Jadi Tempat Tinggal..Anggap Proses Belajar Selepas Cerai Dua Isteri

    Uyaina Arshad selamat timang anak kedua, ikut nasihat doktor bersalin secara pembed4han

    Uyaina Arshad selamat timang anak kedua, ikut nasihat doktor bersalin secara pembed4han

    Suami tak geli cuci ‘perut’, siap pembedahan, Ieda Moin buat pendedahan mengejut

    Suami tak geli cuci ‘perut’, siap pembedahan, Ieda Moin buat pendedahan mengejut

    Bukan Raja Azura yang nikah, sekali kerabat raja bongkar hal sebenar

    Bukan Raja Azura yang nikah, sekali kerabat raja bongkar hal sebenar

    Ramai kena ‘prank’..rupanya bukan Raja Azura yang nikah

    Ramai kena ‘prank’..rupanya bukan Raja Azura yang nikah

    [VIDEO] Selepas 14 Tahun, Raja Azura Kembali Bergelar Isteri? – ‘Daripada Sendirian, Kini Telah Berdua’

    [VIDEO] Selepas 14 Tahun, Raja Azura Kembali Bergelar Isteri? – ‘Daripada Sendirian, Kini Telah Berdua’