‘Kau ingat artis hamba abdi?’ – Reen Rahim Bengang Dengan Peminat, Ini Puncanya

Pelakon Reen Rahim berang apabila dia dituduh sombong kerana tidak melayan peminat dalam sebuah acara jualan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Reen Rahim (@reenrahim)

“Aku jadi panas, sebab baru ini ada yang viral artis di tuduh sombong.

“Mungkin artis lain sudah kena macam-macam, salahkah atau tidak mereka minta maaf walaupun tak salah. Tapi dengan aku silap kau silap,” tulisnya di Instagram Story.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Reen Rahim (@reenrahim)

Reen berkata, sekiranya ‘peminat’ itu datang dengan baik, maka dia bakal melayannya dengan baik juga.

“Kau datang elok, 10 kali elok aku sambut. Kau ingat artis ini hamba abdi?” katanya.

KOMEN NETIZEN :

Btul la klu fan tu kata sombong. Tgk pilot Korea yg kt LIMA tu. Malaysian suka sb dorg pun ramah mesra. Sudahlah dgn cuaca panas, penatĀ² lpas buat ptujukan udara masih layan org awam, media & rakanĀ² tentera. Xde plk dorg kata dorg tu hamba abdi nk kena layan kerenah org Malaysia yg pegi tgk last week. Itu pilot jet tu bkn retis pun

Artis ni lebih kurang sama mcm entrepreneurs. Kalau takdak customer, takleh cari makan. Artis, kalau orang tak pi tgk movie dia atau tak beli cd dia, tak jalan. So berbaiklah dgn semua manusia. Apapun ikhlas itu mesti.

Tanpa peminat ko bukan sesiapa.. mohon sedor diri.. kerjaya ko menuntut melayan peminat selagi tidak memudaratkan..

Sumber : HM

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*