Disindir Dengan Agak Teruk, Puteri Balqis Akhirnya Balas Balik

Puteri Balqis memuat naik hantaran di media sosial dengan meluahkan perasaan marah dan tidak puas hati terhadap seorang pelakon sehingga mencetuskan tanda tanya netizen siapakah individu tersebut.

“Kau ni baru 14 tahun. Tak banyak beza pun dengan aku. Tapi cringe kau mengalahkan orang tua. Habis semua orang kau nak perli, nak bandingkan dengan kecantikan kau.

Video tayang jub*r hari-hari, tapi berlakon satu apa award pun tak ada. Tolonglah jangan bagi aku satu set dengan dia.

Tak sanggup tengok dia flip hair 20 kali seminit. Bangga dengan boyfriend muka tak semenggah tu. Adoi, jangan babitkan aku,” tulisnya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Puteri Balqis Ashikin (@morosechild)

Dalam pada itu, Aqish juga menyatakan dia tidak mahu bergandingan bersama aktres berkenaan di dalam mana-mana set penggambaran.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Puteri Balqis Ashikin (@morosechild)

Sumber : https://www.instagram.com/morosechild

  • Related Posts

    Tiada Rumah, Kereta Jadi Tempat Tinggal..Anggap Proses Belajar Selepas Cerai Dua Isteri

    USAHAWAN Datuk Seri Adnan Abu terpaksa menolak secara baik tawaran banyak pihak yang mahu memberikan dia tempat tinggal susulan dilihat kini hanya tidur di dalam kereta. Kata Adnan atau mesra disapa…

    Uyaina Arshad selamat timang anak kedua, ikut nasihat doktor bersalin secara pembed4han

    PENGACARA dan pelakon Uyaina Arshad selamat melahirkan cahaya mata kedua di Hospital Angkatan Tentera Tuanku Mizan, Kuala Lumpur pada Jumaat lalu. Bayi lelaki seberat 2.9 kilogram itu dilahirkan secara pembedahan pada…

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    You Missed

    Tiada Rumah, Kereta Jadi Tempat Tinggal..Anggap Proses Belajar Selepas Cerai Dua Isteri

    Tiada Rumah, Kereta Jadi Tempat Tinggal..Anggap Proses Belajar Selepas Cerai Dua Isteri

    Uyaina Arshad selamat timang anak kedua, ikut nasihat doktor bersalin secara pembed4han

    Uyaina Arshad selamat timang anak kedua, ikut nasihat doktor bersalin secara pembed4han

    Suami tak geli cuci ‘perut’, siap pembedahan, Ieda Moin buat pendedahan mengejut

    Suami tak geli cuci ‘perut’, siap pembedahan, Ieda Moin buat pendedahan mengejut

    Bukan Raja Azura yang nikah, sekali kerabat raja bongkar hal sebenar

    Bukan Raja Azura yang nikah, sekali kerabat raja bongkar hal sebenar

    Ramai kena ‘prank’..rupanya bukan Raja Azura yang nikah

    Ramai kena ‘prank’..rupanya bukan Raja Azura yang nikah

    [VIDEO] Selepas 14 Tahun, Raja Azura Kembali Bergelar Isteri? – ‘Daripada Sendirian, Kini Telah Berdua’

    [VIDEO] Selepas 14 Tahun, Raja Azura Kembali Bergelar Isteri? – ‘Daripada Sendirian, Kini Telah Berdua’