[VIDEO] “Kau Manusia Bukan Kambing,” – Ini Nasihat Padu Kak KM

Kak KM menasihatkan mereka yang sedang melalui fasa menjaga makan atau diet tidak perlu melakukannya secara drastik.

Menurut Kak KM, pengambilan nasi dan juga sedikit gula amat penting bagi mereka yang sedang menjaga pemakanan.

VIDEO :

@lianaroslikakkm

😆😆

♬ original sound – kakkm@sweetdara – kakkm@sweetdara

@lianaroslikakkm😆😆

♬ original sound – kakkm@sweetdara

@lianaroslikakkm

nak kurus bukan tak makan nasik..makan je ape ko nak makan..tapi berpada pada la..bukan melantak mcm setahun tak makan🤣🤣 nak kurus dengan senang .nak detox..makan je sampah cleanse ✅ promo rm45 sebarang order pertanyaan sila klik link kat bio✅

♬ original sound – kakkm@sweetdara – kakkm@sweetdara

KOMEN NETIZEN :

Ikut nasihat pakar2 perubatan bkn founders2..mereka lbh arif..

Bolehjee xsemestinye mknn lainpun ade gula

Aik..dah beraleh arah pulak

Sumber : Astro Gempak

  • Related Posts

    Tiada Rumah, Kereta Jadi Tempat Tinggal..Anggap Proses Belajar Selepas Cerai Dua Isteri

    USAHAWAN Datuk Seri Adnan Abu terpaksa menolak secara baik tawaran banyak pihak yang mahu memberikan dia tempat tinggal susulan dilihat kini hanya tidur di dalam kereta. Kata Adnan atau mesra disapa…

    Uyaina Arshad selamat timang anak kedua, ikut nasihat doktor bersalin secara pembed4han

    PENGACARA dan pelakon Uyaina Arshad selamat melahirkan cahaya mata kedua di Hospital Angkatan Tentera Tuanku Mizan, Kuala Lumpur pada Jumaat lalu. Bayi lelaki seberat 2.9 kilogram itu dilahirkan secara pembedahan pada…

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    You Missed

    Tiada Rumah, Kereta Jadi Tempat Tinggal..Anggap Proses Belajar Selepas Cerai Dua Isteri

    Tiada Rumah, Kereta Jadi Tempat Tinggal..Anggap Proses Belajar Selepas Cerai Dua Isteri

    Uyaina Arshad selamat timang anak kedua, ikut nasihat doktor bersalin secara pembed4han

    Uyaina Arshad selamat timang anak kedua, ikut nasihat doktor bersalin secara pembed4han

    Suami tak geli cuci ‘perut’, siap pembedahan, Ieda Moin buat pendedahan mengejut

    Suami tak geli cuci ‘perut’, siap pembedahan, Ieda Moin buat pendedahan mengejut

    Bukan Raja Azura yang nikah, sekali kerabat raja bongkar hal sebenar

    Bukan Raja Azura yang nikah, sekali kerabat raja bongkar hal sebenar

    Ramai kena ‘prank’..rupanya bukan Raja Azura yang nikah

    Ramai kena ‘prank’..rupanya bukan Raja Azura yang nikah

    [VIDEO] Selepas 14 Tahun, Raja Azura Kembali Bergelar Isteri? – ‘Daripada Sendirian, Kini Telah Berdua’

    [VIDEO] Selepas 14 Tahun, Raja Azura Kembali Bergelar Isteri? – ‘Daripada Sendirian, Kini Telah Berdua’