[VIDEO] Lama Menghilangkan Diri, Mira Akhirnya Kembali! Foto Terbarunya Raih Perhatian Netizen

Mira muat naik foto dan video terbaru tarik perhatian netizen :

KOMEN NETIZEN :

Percaya tak antara yg ramai2 kecam tu mungkin ada yg pernah dan selalu buat maksiat, tp diorg nampak suci sebab Allah masih jaga aib diorg.😔

Pergi mintak maaf kat ahmoi la pempuan. Acahhhh. Masa cara laki orang tak penat pulak??? Eiii geram lahai nak tenyeh ko ni. Dasar penyondol 🐷🐷🐷

Say sorry to @shermine_mummy . No matter ape problem dorg masa masih husband & wife, u tak patut ada in between. U berlagak, u sombong dgn lady boss u. Few vid ada u, ah moi & VC, too obvious you angkuh dgn ah moi. Dia amik u keje, bagi u keje cari rezeki bkn bagi suami die. Jgn mengaku salah dgn netizen, tapi dgn ah moi

die mcm ni…jgn kite nk kecam ii mirah ni…die dh dpt ape yg sepatutnye die dpt so kite just bgi support moral sudah…psl mira ngan bini view chin tu biar diorg settle sendiri kite jgn masuk campur tapi just bgi kate ii semangat supaye diorg bertiga dpt buat keputusan yg baik…jgn suke ii kecam or hina org sbb salah die tapi ingat kite pon buat salah tapi tuhan tutup aib kite smpai x de sorang pon tahu…for @amirahhfirdaus jgn terlalu strees doa dkt tuhan ape yg patut mira buat n bincang dgn bini view chin tu baik ii n jgn smpai bergado okay

Sumber : IG amirahhfirdaus

  • Related Posts

    Tiada Rumah, Kereta Jadi Tempat Tinggal..Anggap Proses Belajar Selepas Cerai Dua Isteri

    USAHAWAN Datuk Seri Adnan Abu terpaksa menolak secara baik tawaran banyak pihak yang mahu memberikan dia tempat tinggal susulan dilihat kini hanya tidur di dalam kereta. Kata Adnan atau mesra disapa…

    Uyaina Arshad selamat timang anak kedua, ikut nasihat doktor bersalin secara pembed4han

    PENGACARA dan pelakon Uyaina Arshad selamat melahirkan cahaya mata kedua di Hospital Angkatan Tentera Tuanku Mizan, Kuala Lumpur pada Jumaat lalu. Bayi lelaki seberat 2.9 kilogram itu dilahirkan secara pembedahan pada…

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    You Missed

    Tiada Rumah, Kereta Jadi Tempat Tinggal..Anggap Proses Belajar Selepas Cerai Dua Isteri

    Tiada Rumah, Kereta Jadi Tempat Tinggal..Anggap Proses Belajar Selepas Cerai Dua Isteri

    Uyaina Arshad selamat timang anak kedua, ikut nasihat doktor bersalin secara pembed4han

    Uyaina Arshad selamat timang anak kedua, ikut nasihat doktor bersalin secara pembed4han

    Suami tak geli cuci ‘perut’, siap pembedahan, Ieda Moin buat pendedahan mengejut

    Suami tak geli cuci ‘perut’, siap pembedahan, Ieda Moin buat pendedahan mengejut

    Bukan Raja Azura yang nikah, sekali kerabat raja bongkar hal sebenar

    Bukan Raja Azura yang nikah, sekali kerabat raja bongkar hal sebenar

    Ramai kena ‘prank’..rupanya bukan Raja Azura yang nikah

    Ramai kena ‘prank’..rupanya bukan Raja Azura yang nikah

    [VIDEO] Selepas 14 Tahun, Raja Azura Kembali Bergelar Isteri? – ‘Daripada Sendirian, Kini Telah Berdua’

    [VIDEO] Selepas 14 Tahun, Raja Azura Kembali Bergelar Isteri? – ‘Daripada Sendirian, Kini Telah Berdua’