Luluh hati seorang Ibu apabila Anak dipukul sehingga meninggal oleh 2 orang yang dikenali

Luluh hati seorang Ibu apabila Anak dipukul sehingga meninggal oleh 2 orang yang dikenali

MALAYSIA: Siapa sangka anak yang dibesarkan 28 tahun pergi selama akibat dipukul oleh 3 orang lelaki di hadapan matanya. Menurut sumber, ketika kejadian, ibu mangsa sedang bersiap untuk solat SUbuh sebelum terdengar suara pekitan meminta tolong.

Ibu mangsa yang pada mulanya menjangkakan suara itu merupakan suara jirannya. Namun tanpa disangka itu adalah jeritan meminta tolong dari anaknya sendiri.

Mangsa Ahmad Farid Mohammad, 28 tahun telah ma-ut selepas dipercayai dipukul oleh 3 lelaki di kampungnya di Kampung Bukit Gasing, Marang pada tadi.

Menurut Ibu mangsa, anaknya sempat menceritakan kepadanya tentang kejadian itu sebelum rebah dan tidak sdarkan diri buat selama-lamanya.

Menurut Ibu mangsa, jeritan kuat membuatkan keluar dari rumah untuk membuat pemeriksaan sebelum ternampak anaknya berada dalam keadaah lemah dan keadaan kesakitan.

“Saya pada mulanya ingatkan orang sebelah rumah namun selepas beberapa kali, saya keluar nampak anak di sebelah kereta sebelum saya papah dia masuk ke dalam rumah”

“Ketika itu, dia dalam keadaan sangat lemah dan dia ada bagi tahu ada 3 lelaki memukulnya dengan dua daripadanya dikenali. Saya ada juga dengar mereka sebeut pasal hutang, namun saya tak pasti sebab anak tidak pernah bercerita”

Ibu mangsa dan suaminya sempat mengajar anaknya mengucap dua kalimah syahadah dan pasukan perubatan hadir kemudian itu dan memberitahu bahawa anaknya sudah tiada.

Jasad mangsa di bawa ke unit fore-sik Hospital Sultanah Nur Zahirah Kuala Terengganu bagi bedah siasat.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*