[VIDEO] Baru Tahu Sharnaaz Ada Kekasih, Sekali Komen Azira Shafinaz Tarik Perhatian Peminat

Azira Shafinaz pernah digosipkan mempunyai hubungan istimewa dengan pelakon Sharnaaz Ahmad.

“Secara jujurnya macam saya cakap sebelum ini saya memang doakan yang terbaik untuk dia.”

“Dengan siapa pun dia keluar ataupun dengan siapa pun dia berkawan saya rasa dia layak untuk rasa gembira.”

“Dia pun seorang ayah, saya pasti dia pun ada impian untuk mempunyai keluarga baharu.”

“Jadi saya cuma doakan dia sihat dan semoga dapat jodoh yang baik-baik,” katanya.

VIDEO :

KOMEN NETIZEN :

Jangan risau sis Azira..saya masih ada dan sentiasa setia menunggu di lamar olehmu menjadi suami yang romantik…

Org mcm shanaz ni nak pasang 100 perempuan pun bole sbb dia kan artistik

..”Awak yg selalu jual mahal”itu dn ini ade yg x kena..tpi bila dia dh ade “marka”baru lh nk “take action”konon kawan je..”tpi hati kata nyesal x jaga dia”..

Sumber : Mstar

  • Related Posts

    Tiada Rumah, Kereta Jadi Tempat Tinggal..Anggap Proses Belajar Selepas Cerai Dua Isteri

    USAHAWAN Datuk Seri Adnan Abu terpaksa menolak secara baik tawaran banyak pihak yang mahu memberikan dia tempat tinggal susulan dilihat kini hanya tidur di dalam kereta. Kata Adnan atau mesra disapa…

    Uyaina Arshad selamat timang anak kedua, ikut nasihat doktor bersalin secara pembed4han

    PENGACARA dan pelakon Uyaina Arshad selamat melahirkan cahaya mata kedua di Hospital Angkatan Tentera Tuanku Mizan, Kuala Lumpur pada Jumaat lalu. Bayi lelaki seberat 2.9 kilogram itu dilahirkan secara pembedahan pada…

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    You Missed

    Tiada Rumah, Kereta Jadi Tempat Tinggal..Anggap Proses Belajar Selepas Cerai Dua Isteri

    Tiada Rumah, Kereta Jadi Tempat Tinggal..Anggap Proses Belajar Selepas Cerai Dua Isteri

    Uyaina Arshad selamat timang anak kedua, ikut nasihat doktor bersalin secara pembed4han

    Uyaina Arshad selamat timang anak kedua, ikut nasihat doktor bersalin secara pembed4han

    Suami tak geli cuci ‘perut’, siap pembedahan, Ieda Moin buat pendedahan mengejut

    Suami tak geli cuci ‘perut’, siap pembedahan, Ieda Moin buat pendedahan mengejut

    Bukan Raja Azura yang nikah, sekali kerabat raja bongkar hal sebenar

    Bukan Raja Azura yang nikah, sekali kerabat raja bongkar hal sebenar

    Ramai kena ‘prank’..rupanya bukan Raja Azura yang nikah

    Ramai kena ‘prank’..rupanya bukan Raja Azura yang nikah

    [VIDEO] Selepas 14 Tahun, Raja Azura Kembali Bergelar Isteri? – ‘Daripada Sendirian, Kini Telah Berdua’

    [VIDEO] Selepas 14 Tahun, Raja Azura Kembali Bergelar Isteri? – ‘Daripada Sendirian, Kini Telah Berdua’