(Video) Tular Remaja Kacau Makcik Undang Sebak. Lokasi Rumah Didedahkan Wargamaya

MALAYSIA: Hidup di dunia ini sepatutnya diisi dengan sikap saling menghormatt1 antara satu sama lain. Yang muda disayangi dan yang tua dihargai dan dih0rmaatt1.

Sejak dari bangku sekolah lagi kita diajar untuk sentiasa beradab dengan orang lain. Namun terserah kepada kita untuk mengamalkannya atau tidak.

Semalam telah tvlar satu video yang menyaksikan seorang makcik telah diganggu dan dikacau oleh sekumpulan remaja sambil dirakam.

Video tersebut telah undang sebak dalam kalangan wargamaya yang mengatakan sekiranya ibu mereka dibuat sedemikian apa perasaannya.

Video

Part makcik tu lar1 dalam gelap undang Sebak

part mak cik tu jerit sambil lari dalam gelap tu.. sebak rasa.. apa perasaan dia masa tu.. Allahu..😭 semoga pelakv ni kena tngkap..

Rumah Remaja didedahkan

Seorang wargamaya mendedhkan dimana lokasi remaja tersebut duduk. Kata wargamaya tersebut lelaki itu duduk di Kampung Banggol Pauh di Kelantan.

Takde 0tak

Warga maya telah mengeecam tndakan lelaki itu dan mengatakan mereka tiada 0tak kerana ganggu makcik tu. Ksian katanya kalau-kalau masa tu makcik tu ada saak1t jntung ke apa dah susaah.

Harap ditngkap

Ramai juga berharap agar Polis Diraja Malaysia dalam menngkap kumpulan tersebut agar dijadikan mengajaran untuk yang lain !

Antara lain warga maya mengatakan: #PDRM BOLEH AMIK T1NDAKAN MENAKvT2KAN ORANG DAH CUBA N1IAT UNTUK MEMvKvL MAKCIK TU. SEHINGGA BELIAU MELAR1IKAN DIRI.

3 Comments

  1. PIHAK SEPATUTNYA MENGAMBIL TINDAKAN SEWAJARNYA..SUPAYA DI MASA HADAPAN YG MUDA LEBIH MENHORMATI YG LEBIH TUA..DI MANA RASA PERIKEMANUSIAAN DAN HORMAT..PERKARA BEGINI TIDAK SEPATUTNYA BELAKU!!

1 Trackback / Pingback

  1. 4 Telah Ditahn PDRM Kes Lastik Dan Meludoh. Makcik Lebam dan Traauma - MySumber

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*