[VIDEO] Jawapan Ustazah Asma Tentang Poligami Raih Perhatian Netizen

Pendakwah bebas Ustazah Asma’ Harun juga tidak terlepas mengutarakan pandangannya ketika ditanya sekiranya suaminya hendak berkahwin lain menerusi sebuah hantaran di TikTok.

Saya jawab terus terang saya tak nak. Saya tak boleh terima. Saya daripada dulu sampai sekarang saya cakap benda yang sama.
“Tapi suami saya tak pernah tanya pendapat tu. Sebelum dia berniat nak tanya, saya dah bagitahu yang saya tak nak,” katanya.

“Saya seorang wanita yang sangat kuat cemburu. Saya sangat bimbang saya tidak boleh mengawal cemburu saya dan akhirnya hilang akhlak saya, hilang diri saya.
“Saya tak boleh kawal emosi saya, akan jadi mudarat pada diri saya,” tambahnya.

VIDEO :

@ustazahasmaharun USTAZAH KALAU SUAMI USTAZAH NAK KAWIN LAIN?#ustazahasmaharun #UAHSahabatDuniaAkhirat #fyp ♬ original sound – Ustazah Asma’ Harun


https://www.facebook.com/reel/338270295304287

@ustazahasmaharun

USTAZAH KALAU SUAMI USTAZAH NAK KAWIN LAIN?#ustazahasmaharun #UAHSahabatDuniaAkhirat #fyp

♬ original sound – Ustazah Asma’ Harun – Ustazah Asma’ Harun

 

KOMEN NETIZEN :

Sdangkan ustazah asma harun pn xnak share… apatah lagi sy

Kerana poligami laa mak mertua aku dok royal rumble dgn madu dia. Aku yang menantu ni yang jenuhh jd refree Mat

Kne cuba dlu ustazah, bru tahu keindahan nya

Berita penuh OMM : https://ohmymedia.cc/kuat-cemburu-ustazah-asma-harun-ulas-soal-poligami-saya-tak-nak

  • Related Posts

    [VIDEO] Selepas 14 Tahun, Raja Azura Kembali Bergelar Isteri? – ‘Daripada Sendirian, Kini Telah Berdua’

    Hampir 14 tahun hidup bersendirian, pelakon dan pengacara Raja Azura didakwa kembali bergelar isteri selepas mendirikan rumah tangga dengan jejaka pilihannya yang dipercayai berlangsung, pada Jumaat. ‘Semoga ikatan ini kekal hingga…

    Kid’Din Collection, Amy Search Tak Halalkan Bayaran Diterima Noordin & Kidd – ‘Kawan Sendiri Romp4k’

    Polemik yang berlaku membabitkan kumpulan rock lagenda negara iaitu Search yang kini terpecah dua menjadi bertambah rumit lantas semakin samar menemui titik perdamaian. ‘Saya tak halalkan’ Kumpulan Search yang pertama…

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    You Missed

    Tiada Rumah, Kereta Jadi Tempat Tinggal..Anggap Proses Belajar Selepas Cerai Dua Isteri

    Tiada Rumah, Kereta Jadi Tempat Tinggal..Anggap Proses Belajar Selepas Cerai Dua Isteri

    Uyaina Arshad selamat timang anak kedua, ikut nasihat doktor bersalin secara pembed4han

    Uyaina Arshad selamat timang anak kedua, ikut nasihat doktor bersalin secara pembed4han

    Suami tak geli cuci ‘perut’, siap pembedahan, Ieda Moin buat pendedahan mengejut

    Suami tak geli cuci ‘perut’, siap pembedahan, Ieda Moin buat pendedahan mengejut

    Bukan Raja Azura yang nikah, sekali kerabat raja bongkar hal sebenar

    Bukan Raja Azura yang nikah, sekali kerabat raja bongkar hal sebenar

    Ramai kena ‘prank’..rupanya bukan Raja Azura yang nikah

    Ramai kena ‘prank’..rupanya bukan Raja Azura yang nikah

    [VIDEO] Selepas 14 Tahun, Raja Azura Kembali Bergelar Isteri? – ‘Daripada Sendirian, Kini Telah Berdua’

    [VIDEO] Selepas 14 Tahun, Raja Azura Kembali Bergelar Isteri? – ‘Daripada Sendirian, Kini Telah Berdua’