
Teluk Intan: Suri rumah mengaku tidak bersalah di Mahkamah Majistret di sini, hari ini atas dua pertuduhan menyebabkan kecederaan dan mengugut suaminya dalam satu pertengkaran, bulan lalu.
Difahamkan, pengadu membuat laporan polis kerana bimbang keselamatan diri setelah dipukul, disepak dan diugut dengan pisau oleh isterinya yang dipercayai tidak berpuas hati dengan rumah baharu.
Bagi pertuduhan kedua, Nor Fazmira didakwa melakukan ugutan jenayah kepada suaminya dengan mengugut ingin menyebabkan kegentaran kepada suaminya yang bekerja sebagai pekebun kelapa sawit.
KOMEN NETIZEN :
Kufur nikmat tak reti bersyukur dah laki boleh sediakan rumah tempat berteduh tak puas hati plak sampai main pisau sdgkn ramai kat luar tu menginginkan kediaman sendiri
Aku bukan tak takut bini tapi bini tak takut kat aku
Ramai yg mempersenda. Sdgkan keganasan rumah tangga di kalangan lelaki itu wujud.
Sumber : HM
Leave a Reply