Seorang gadis bengang rakan serumah suka bawa balik teman lelaki ke rumah

Seorang gadis meluahkan rasa kurang senang dengan sikap salah seorang rakan serumahnya yang gemar membawa pulang teman lelaki.

Bukan sahaja mengganggu privasi, namun gadis ini kesal kerana rakannya itu seolah-olah tidak menghormati batas aurat penghuni lain

KOMEN NETIZEN :

Dik, klu slow talk ngan member tu tak jadi, ugut pun tak tadi dan sblm jiran yg fussy mengadu kat landlord, better report terus kat landlord. Bkn nk tunjuk alim sgt (tapi dik mende ni terang2 salah berdosa besar), bukan apa, kekdg sesetengah landlord ni pun tak suka part bawak masuk jantan lam rumah ni. Silap aribulan bukan kawan tu je yg kena halau, nanti semua kena..

Punah ranah ptutlh rmai pompuan tak nikah smpai tua roper2nye awal dh kawin dulu lgi,kisah silam terpahat dihati.

biar lah dia.. mungkin tu cara dia berhibur sambil buat dosa.. lepas ni mana tahu dia tobat. dia pun manusia jugak

Sumber : mStar

  • Related Posts

    Tiada Rumah, Kereta Jadi Tempat Tinggal..Anggap Proses Belajar Selepas Cerai Dua Isteri

    USAHAWAN Datuk Seri Adnan Abu terpaksa menolak secara baik tawaran banyak pihak yang mahu memberikan dia tempat tinggal susulan dilihat kini hanya tidur di dalam kereta. Kata Adnan atau mesra disapa…

    Uyaina Arshad selamat timang anak kedua, ikut nasihat doktor bersalin secara pembed4han

    PENGACARA dan pelakon Uyaina Arshad selamat melahirkan cahaya mata kedua di Hospital Angkatan Tentera Tuanku Mizan, Kuala Lumpur pada Jumaat lalu. Bayi lelaki seberat 2.9 kilogram itu dilahirkan secara pembedahan pada…

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    You Missed

    Tiada Rumah, Kereta Jadi Tempat Tinggal..Anggap Proses Belajar Selepas Cerai Dua Isteri

    Tiada Rumah, Kereta Jadi Tempat Tinggal..Anggap Proses Belajar Selepas Cerai Dua Isteri

    Uyaina Arshad selamat timang anak kedua, ikut nasihat doktor bersalin secara pembed4han

    Uyaina Arshad selamat timang anak kedua, ikut nasihat doktor bersalin secara pembed4han

    Suami tak geli cuci ‘perut’, siap pembedahan, Ieda Moin buat pendedahan mengejut

    Suami tak geli cuci ‘perut’, siap pembedahan, Ieda Moin buat pendedahan mengejut

    Bukan Raja Azura yang nikah, sekali kerabat raja bongkar hal sebenar

    Bukan Raja Azura yang nikah, sekali kerabat raja bongkar hal sebenar

    Ramai kena ‘prank’..rupanya bukan Raja Azura yang nikah

    Ramai kena ‘prank’..rupanya bukan Raja Azura yang nikah

    [VIDEO] Selepas 14 Tahun, Raja Azura Kembali Bergelar Isteri? – ‘Daripada Sendirian, Kini Telah Berdua’

    [VIDEO] Selepas 14 Tahun, Raja Azura Kembali Bergelar Isteri? – ‘Daripada Sendirian, Kini Telah Berdua’