Fιʅɱ KL Gҽɳɠʂƚҽɾ 3 Ⴆαɠι Hιɳƚ, Ⴆυαƚ ρҽɱιɳαƚ ραʂƚι ƚαƙ SαႦαɾ

Selepas Syamsul Yusof mengumumkan yang fιʅɱ berkenaan bakal menjalani penggambaran, semestinya para peminat fιʅɱ KL Gҽɳɠʂƚҽɾ terus tertunggu-tunggu akan kemaskini terbaru berkenaan fιʅɱ ini. Sebelum ini, Syamsul Yusof membuat pengumuman akan memasukkan dua watak baru yang dirahsiαkan buat masa ini.

Terkini, melalui laman Instagram, pengarah yang sebelum ini mengarahkan fιʅɱ Munafik itu memberi sinopsis ringkas berkaitan KL Gҽɳɠʂƚҽɾ 3 di laman Instagramnya. Menerusi sinopsis itu, KL Gҽɳɠʂƚҽɾ 3 bakal mengisahkan tentang Malik & Jai yang terperangkap dalam perperangan antara gҽɳɠʂƚҽɾ dan mafiα antarabangsa.

Ternyata, menerusi fιʅɱ KL Gҽɳɠʂƚҽɾ 3, Syamsul Yusof kelihatan tidak mahu menggunakan formula KL Gҽɳɠʂƚҽɾ yang biasa. Membawa elemen mafiα dan gҽɳɠʂƚҽɾ antarabangsa semestinya akan menjadikan KL Gҽɳɠʂƚҽɾ lebih ganas dan sesuai dengan peredaran zaman dimana peminat mahukan fιʅɱ yang lebih hebat

Fιʅɱ KL Gҽɳɠʂƚҽɾ 3 bakal menjalani penggambaran pada 21 Februari 2022 dan Syamsul Yusof menggelarkan fιʅɱ ini sebagai fιʅɱ aksi terbesar dalam industri fιʅɱ Malaysia.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*