Disamn RM2 Juta, Respon Eira Aziera buat wargamaya Meluat.

MALAYSIA: Bagai sudah jat-uh ditimpa tangga, selepas namanya ter-uk dike-cam gara-gara perbuatan ‘influencer‘ itu dikatakan mengh-erdik seorang penonton di live miliknya dan pemilik restoran 35, akhirnya jenama produk itu sendiri tampil untuk menjelaskan siapakah sebenarnya Eira Azira dalam organisasi produk kurus itu.

Tidak tekejut jika ramai yang beranggapan bahawa Eira merupakan pengasas kepada produk tersebut, namun menerusi status Whatsapp rasmi produk tersebut, ia menunjukkan sebaliknya. Produk tersebut menyatakan bahawa wanita tersebut hanyalah duta kepada produk tersebut.

Di beritakan oleh sahabatnya, Puan Suharnizan Md Sidek, mngsa Cyber Bully dan Body Shaming telah memfailkan Sam4n malv sebanyak RM2 JUTA. Semoga dipermudahkan segalanya untuk Puan..

Ingat gais!!! body shami1ng adalah J3NAYAH!!

Terkini tular satu video dimana Eira mencabar pula untuk samn. Dalam video tersebut Eira berkata tidak kisah nak samn maalu.

Dia juga berkata jangan sampai dia samn balik. Eira juga jelaskan kenapa dia boleh samn malvu kembali.

Tidak dapat dipastikan sama ada video ini ditujukan untuk isu terbaru atau tidak. Saksikan video tersebut dibawah dimana Eira jelaskan kenapa dia boleh buat samn maalu juga.

“Hang sape, aku sape” – Eira

Walaubagaimanapun, pengasas produk itu tampil mohon maaf secara terbuka kepada dua individu berkenaan dengan memuatnaik satu video di Facebooknya pada awal pagi tadi.

“Pertama sekali, permohonan maaf secara terbuka dari Eira ini dibuat berikutan terdapat dua insiden yang tular ketika Eira membuat live di Facebook Eira Aziera. Insiden pertama yang tular adalah berkenaan Restoran 35 di Melaka dan insiden kedua melibatkan kata-kata berunsur kesat iaitu body shaming terhadap individu/ pemilik akaun Facebook yang bernama Suharnizan Md Sidek.

“Eira juga berkata dia gagal mengawal emosinya dan menjaga tutur kata sehingga menyebabkan ramai pihak rasa tersinggung. Jadi, dia memohon untuk diberi ruang agar dapat memperbaiki diri dan tutur katanya untuk masa akan datang.

“Jujur Eira katakan, S4LAH TETAP SAL4H. Sebagai individu yang jauh lebih muda Eira seikhlas hati memohon maaf sebab pada ketika itu Eira gagal mengawal emosi dan amaarah sehingga tutur dan kata Eira telah menyinggung hati banyak pihak.

“Insiden-insiden tersebut telah menyebabkan ramai Follower Eira yang Eira sayang telah berkecil hati dan sekaligus timbul pelbagai saalah faham dan prasangka buruk. Insiden yang tular ini juga telah memberikan kesan yang amat dalam pada seluruh ahli keluarga Eira, sahabat-sahabat, terutamanya suami Eira dan Anak Eira Qalesya serta agen-agen Klubna Laleh dan Miruku di seluruh Malaysia.

“Eira secara peribadi sangat kesal dan berilah peluang pada Eira untuk Eira cuba memperbaiki diri Eira, tutur dan kata Eira pada hari-hari yang mendatang. Permohonan maaf ini dibuat seikhlas hati Eira dan kepada kalian semua yang telah memberikan komen-komen negatif terhadap Eira sejujurnya Eira telah berlapang dada dan maafkan semua.

“Kerana anda semua berhak untuk berasa kecewa dengan Eira. Keputusan Eira untuk tampil membuat permohonan maaf terhadap kedua-dua pihak ini dan juga memberi kemaafan untuk anda semua membuatkan Eira lebih tenang menghadapi ujian ini.

“Eira berharap agar pemilik Restoran 35 di Melaka dan pemilik akaun Facebook SUHARNIZAN MD SIDEK serta seluruh ahli keluarga yang terkesan dengan perbuatan Eira dapat memaafkan kesaalahan Eira yang dibuat samada secara sengaja mahupun tidak sengaja melalui posting live di Facebook terlibat.

Itulah, lain kali jangan buat hal. Tak pasal-pasal dapat balik kecaman daripada warganet. Ingat makcik pakcik bawang dekat Malaysia tak hebat ke? Video lama pun diorang boleh cari tau. – SUMBER: TRENDINGSANGAT.PW

Ada kata Eira Berubah

Jika dilihat pada video-video terkini Eira dikatakan dia nampak lebih beehave berbanding sebelum ini. Nampak lebih sopan.

Tetapi ada juga wargamaya menaafikan perkata tersebut dengan mengatakan itu semua hanyalah lakonan hebat daripada Eira.

Entahlah korang. Korang pandailah nilai sendiri. Harap kita semua jaga tutuur kata apabila memberi komn. Jangan main tulis pula.

Related Posts

[VIDEO] Perkahwinan Diraja Pada Bulan Ogos, Tengku Puteri Afzan Bakal Berkahwin?

Video : @aidnrfzh_ Kita doakan baik2 semoga dipermudahkan urusan. Amin. Nak tanya, kalau rakyat biasa boleh tak attend royal wedding??☝🏻😭saya nak tengok depan2 Credit vid: @Fafaroselan #pahangroyalfamily #tengkumuhammad #tabtms #tengkuputeriafzan…

[VIDEO] “Sewa Kilang 60k” Chef Amar Menangis Kena Kecam Gara2 Jualannya

Video :

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You Missed

Suami tak geli cuci ‘perut’, siap pembedahan, Ieda Moin buat pendedahan mengejut

Suami tak geli cuci ‘perut’, siap pembedahan, Ieda Moin buat pendedahan mengejut

Bukan Raja Azura yang nikah, sekali kerabat raja bongkar hal sebenar

Bukan Raja Azura yang nikah, sekali kerabat raja bongkar hal sebenar

Ramai kena ‘prank’..rupanya bukan Raja Azura yang nikah

Ramai kena ‘prank’..rupanya bukan Raja Azura yang nikah

[VIDEO] Selepas 14 Tahun, Raja Azura Kembali Bergelar Isteri? – ‘Daripada Sendirian, Kini Telah Berdua’

[VIDEO] Selepas 14 Tahun, Raja Azura Kembali Bergelar Isteri? – ‘Daripada Sendirian, Kini Telah Berdua’

Kid’Din Collection, Amy Search Tak Halalkan Bayaran Diterima Noordin & Kidd – ‘Kawan Sendiri Romp4k’

Kid’Din Collection, Amy Search Tak Halalkan Bayaran Diterima Noordin & Kidd – ‘Kawan Sendiri Romp4k’

Sambut hari lahir kucing di butik mewah, ‘Money’ kesayangan Haliza Maysuri sarung baju ‘haute couture’

Sambut hari lahir kucing di butik mewah, ‘Money’ kesayangan Haliza Maysuri sarung baju ‘haute couture’