(Video) Khemah Terbang, Ini Keadaan Terbaru Mngsa dan Dia Deedah Perkara Sebenar berlaku.

(Video) Khemah Terbang, Ini Keadaan Terbaru Mngsa dan Dia Deedah Perkara Sebenar berlaku.

MALAYSIA: PETALING JAYA- Seorang penggali kvbur yang mengalami keceedeer4an pada anggota tubuhnya dalam kejadian ‘khemah terbang’ di sebuah tanah perkvburan di Kota Damansara selamat menjalani pembedahan pinggul hari ini.

Menurut abang mangsa, Mohd. Yusof Abdul Nasir, pembedahan kali kedua itu dilakukan selepas pihak hospital menjalankan pembedahan tangan pada Khamis lalu.

“Alhamdulilah, keadaan adik saya (Mohd. Nizam Abdul Nasir) dalam keadaan stabil dan dia kini dirawat di Hospital Colombia, Petaling Jaya.

“Difahamkan, dia juga mengalami patah tulang rusuk dalam kejadian itu dan kami masih menunggu keputusan seterusnya daripada pihak hospital untuk melakukan pembedahan,” katanya ketika dihubungi Kosmo! di sini

Mengimbau semula insiiden malang itu, Mohd. Yusof berkata, kejadian yang berlaku pada minggu lalu turut menceedeerakan tiga rakan adiknya yang lain.

“Keempat-empat mereka bertugas sebagai penggali kvbur di Majlis Bandaraya Petaling Jaya dan ketika kejadian hanya Mohd. Nizam ceedeer4 teruk manakala yang lain tidak mengalami keceedeer4an.

“Insiiden itu adalah perkara biasa memandangkan tanah perkvburan itu terletak di kawasan lapang dan angin seperti puting beliung sering terjadi,” ujarnya.

Pada masa sama, Mohd. Yusof juga memohon maaf kepada pihak terlibat sekiranya video yang dimuat naiknya mengundang kecaman dan kemarahan orang ramai.

“Niat (memuat naik video) cuma mahu memohon orang ramai mendoakan kesembuhan adik saya dan tidak pernah bermaksud untuk mengaibkan mana-mana pihak,” jelasnya.

Sebelum ini, tular satu video berdurasi 19 saat dengan memaparkan sebuah khemah terbang di tanah perkvburan ketika kerja-kerja menggali kvbur dijalankan. -K! ONLINE

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*