Ubah ciptaan Allah, Ini Wajah Safiey illias yang menakutkan

Ubah ciptaan Allah, Ini Wajah Safiey illias yang menakutkan

Nama Safiey Illias bukan satu nama yang perlu diperkenalkan kepada rakyat Malaysia apabila dia antara P0ndan yang berjaya dengan menggunakan nama TUhan bagi menjual produknya.

Artikel asal : Babybiru.com

Mengikut sumber, Safiey dikatakan telah melakukan satu rwatan dan rwatan yang dilakukannya telah mengubah bentuk mukanya menjadi aneh.

Usahawan kosmetik popular itu, bakal mendapatkan rwatan susulan dari kIinik estetik bagi mengecilkan pipinya yang aneh itu.

“Alhamdulillah, besok saya akan berjumpa dengan pakar bagi mendapatkan rwatan kecilkan pipi sebab ramai kata pipi saya pelik”

“Terima kasih doktor” – Tulisnya di laman sosial miliknya. Dia juga menasihatkan orang ramai agar mendapatkan rwatan dengan pakar estetik yang sah dan ada LCP Lisence.

Menurut carian di google, LCP merujuk kepada Letter of Credentialing and Privileging.

Tambahnya lagi, “Saya sudah pernah terkena dengan doktor yang tidak bertauliah ! Saya rasa ser1k. Nasib ada ada Dr Shah.

Namun entri yang dibuatnya telah mendapat reaksi yang kurang baik daripada warganet apabila warga maya langsung tidak bersetuju apabila dia mengubah bentuk asal ciptaan Tuhan.

Sebelum ini, Malaysia digemparkan dengan penghijrahan Saffiey Allias namun penghijrahannya kepada lelaki sebenar hanya sekejap sahaja menurut sumber.

Saffiey Illias juga berkongsikan kepada warga maya harga yang perlu dibayarnya dalam mengubah ciptaan Allah. Ada sesetengah bahagian memerlukan kos sehingga ratusan ribu ringgit.

Ada juga bahagian yang memerlukan puluhan ribu ringgit semata-mata untuk kelihatan sebagai seorang perempuan dan membawa watak atau penampilan cantik.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*