Anak Kedua Nak Sorok Wajah Macam Bilal Ke? Sekali Ini Jawapan Padu Neelofa

Neelofa mengakui tidak berniat untuk menyorok wajah anak keduanya kelak, seperti apa yang berlaku terhadap zuriat sulungnya, Muhammad Bilal tahun lalu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Neelofa (@neelofa)

“Sebolehnya, kita sebagai parents, mahu perkara tersebut terjadi pada waktu yang kita sendiri approve. Bukan kita nak sorok atau buat content, bukan. Ada benda-benda yang kita rasa dan percaya… of course secara realitinya kita hanya mahu elakkan beberapa perkata.

“Sebagai seorang ibu, saya berharap orang boleh faham dan hormati keputusan kita. Simple je benda ni. Ada sesetengah artis pun, mereka tak pernah tunjuk anak sehingga sampai pada waktu yang bersesuaian,” katanya

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Neelofa (@neelofa)

KOMEN NETIZEN :

Kita x payahlah nak sibuk tengok baby dia, kalau dia x suka, ramai lagi baby org lain kalau nak tengok sgt muka baby

Nk ttp xslah tp bila bwak jln pkaikn mask, krg ade curi2 snap,jd mak pak pon kna cerdik, sbb ntzen xcerdik xrti nk hrmat prvsi tuan tnah,

Anak dia biar lah…..yg mana nak tayang muka anak masing-masing tu suka hati..apa lah nak di kepoh2 kan anak org ..

Sumber : Astro Gempak

  • Related Posts

    Tiada Rumah, Kereta Jadi Tempat Tinggal..Anggap Proses Belajar Selepas Cerai Dua Isteri

    USAHAWAN Datuk Seri Adnan Abu terpaksa menolak secara baik tawaran banyak pihak yang mahu memberikan dia tempat tinggal susulan dilihat kini hanya tidur di dalam kereta. Kata Adnan atau mesra disapa…

    Uyaina Arshad selamat timang anak kedua, ikut nasihat doktor bersalin secara pembed4han

    PENGACARA dan pelakon Uyaina Arshad selamat melahirkan cahaya mata kedua di Hospital Angkatan Tentera Tuanku Mizan, Kuala Lumpur pada Jumaat lalu. Bayi lelaki seberat 2.9 kilogram itu dilahirkan secara pembedahan pada…

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    You Missed

    Tiada Rumah, Kereta Jadi Tempat Tinggal..Anggap Proses Belajar Selepas Cerai Dua Isteri

    Tiada Rumah, Kereta Jadi Tempat Tinggal..Anggap Proses Belajar Selepas Cerai Dua Isteri

    Uyaina Arshad selamat timang anak kedua, ikut nasihat doktor bersalin secara pembed4han

    Uyaina Arshad selamat timang anak kedua, ikut nasihat doktor bersalin secara pembed4han

    Suami tak geli cuci ‘perut’, siap pembedahan, Ieda Moin buat pendedahan mengejut

    Suami tak geli cuci ‘perut’, siap pembedahan, Ieda Moin buat pendedahan mengejut

    Bukan Raja Azura yang nikah, sekali kerabat raja bongkar hal sebenar

    Bukan Raja Azura yang nikah, sekali kerabat raja bongkar hal sebenar

    Ramai kena ‘prank’..rupanya bukan Raja Azura yang nikah

    Ramai kena ‘prank’..rupanya bukan Raja Azura yang nikah

    [VIDEO] Selepas 14 Tahun, Raja Azura Kembali Bergelar Isteri? – ‘Daripada Sendirian, Kini Telah Berdua’

    [VIDEO] Selepas 14 Tahun, Raja Azura Kembali Bergelar Isteri? – ‘Daripada Sendirian, Kini Telah Berdua’