[VIDEO] “Takut Peminat Ditipu?” Adi Putra Akhirnya B0ngkar Sesuatu Yang Mengejutkan Peminat

“Setiap kali dia (penerbit) keluarkan kenyataan mengenai filem Mat Kilau dan terbaharu mengenai prekuel filem itu, ramai tanya terutama peminat adakah saya terbabit. Sedangkan nama saya sudah digugurkan sejak tahun lalu lagi.”

Adi Putra Dedah Apa Yang Berlaku

“Saya kasihan kerana peminat filem ini tertanya-tanya sambungan filem ini. Kalau google balik, dari tahun lepas dia (penerbit) sudah gugurkan nama saya dan Beto Kusyairy. Tamat riwayat di situ.

“Berdasarkan kenyataannya pada 23 April, dia cakap prekuel Mat Kilau boleh cecah ‘box office’ biarpun tanpa pengarah Syamsul Yusof. Apa motif dia? Motif dia saja tahu. Cuma saya tak nak dia kelirukan peminat. Kalau prekuel ini tidak membabitkan Mat Kilau, kena jelaskan. Bercakap perkara sebenar. Adalah salah memberikan harapan palsu.

“Saya memang tak rasa apa, sebab sudah digugurkan. Cuma, apabila media cari saya dan cuba dapatkan kenyataan, saya pun tak tahu nak jawab macam mana. Bila keluar dan jumpa peminat, mereka tanya lagi mengenai prekuel. Saya kasihan kepada peminat yang sokong filem Mat Kilau sampai ‘box offfice’,” katanya kepada Harian Metro.

VIDEO :

KOMEN NETIZEN :

Filem sekali meletup terus semua yang terlibat jadi kelam kabut, bergaduh sana sini.. Tak jive langsung dengan motif cerita suruh semua bersatu padu yang disampaikan dalam filem Mat Kilau tu.

bukan kmu saja yg digugurkan,,,pengarah samsol yusuf juga digugur,,,,,,penerbit lebih berkuasa bosko

Prekuel…. Kena Cari wajah yg lebih muda untuk pegang watak mat kilau masa remaja, muda dna dewasa…. Agaknya lah sbb Nama tiada dlm list

Setakat pengarah nk dpt kutipan setengah juta pun tak larat.. kirim salam saja la..

Pendekar lari berkepak2 serupa chicken dance..xkemaih..patut tukar..

Sumber : HMETRO

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*